Моуриньо: Календарът винаги е благосклонен към Барселона


Н. Гавазов

Моуриньо: Календарът винаги е благосклонен към Барселона

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо сподели мнението си за играта на отбора в срещата от 22-я кръг на Примера дивисион против Гранада. Както е известно, шампионите загубиха с 0:1 след автогол на Кристиано Роналдо, а португалският специалист се оплака от лошия календар, който не е благосклонен към неговия отбор.

„Получи се негативен резултат и ние дори не успяхме да постигнем равен, а това не ми харесва. Безпокои ме също така играта ни през първото полувреме. На терена излязоха и тези, които играха в сряда срещу Барселона и тези, които пропуснаха мача. Разбирам причините първите да са изморени, но защо са изморени тези, които бяха на пейката срещу Барселона или дори не бяха включени в заявката (Б.ред. Коентрао, Рамос, Ди Мария и Марсело)", заяви Моуриньо.

„Отделно искам да кажа и за календара. Има едно нещо, което се вижда много отдавна. Има отбори, които не могат да повлияят върху съставянето на календара и никой не ги чува. В сряда Реал и Барселона проведоха голям мач, изхабявайки много сили. Но един отбор игра в събота вечер, а друг вчера. И това се получава винаги", завърши наставникът на Реал Мадрид.

 

  Сподели
88