Marca: От Реал потвърдиха, че няколко играчи са готови да напуснат (снимка)


Н. Гавазов

Marca: От Реал потвърдиха, че няколко играчи са готови да напуснат (снимка)

Испанският Marca излезе с екслузивен материал, в който публикува снимка от кореспонденцията между журналист от изданието с представител на Реал Мадрид. Материалът се намира на първа страница и е озаглавен „Марка не лъже". В хода на преписката представителят на „Кралския клуб", позовавайки се на своята анонимност потвърждава информацията на изданието за това, няколко футболисти са готови да напуснат отбора, ако Жозе Моуриньо запази поста старши-треньор на тима.

„Ще си тръгне не само (Б.ред. името е замазано), но и много други", се казва в съобщението на сътрудника.

Вдясно от фрагмента с преписката журналистите на Marca са поместили лозунг: „Да информираш не означава да дестабилизираш".

Както е известно, вчера президентът Флорентино Перес даде специална пресконференция, по време на която отрече публикациите и заяви, че информацията за евентуалното напускане на лидерите има за цел да дестабилизира обстановката вътре в Реал Мадрид.

Също така капитаните на Реал Мадрид - вратарят Икер Касияс и защитникът Серхио Рамос излязоха със специално изявление, в което отрекоха да са поставяли ултиматум към ръководството на клуба.

  Сподели
190