Касияс и Рамос: Подкрепяме Моуриньо


Н. Гавазов

Касияс и Рамос: Подкрепяме Моуриньо

Футболистите на Реал Мадрид Икер Касияс и Серхио Рамос излязоха с официално изявление по повод информацията за това, че по време на вчерашната среща с ръководството на клуба те са заявили за готовността си да напуснат отбора, ако старши-треньорът на тима Жозе Моуриньо остане на своя пост след края на сезона.

„Във връзка с появилите се в средствата за масова информация съобщения, капитаните на Реал Мадрид излизат със следното изявление:

1. На срещата, която се състоя във вторник с президента и генералният мениджър на клуба не сме предявявали ултиматум по отношение на нашия старши-треньор.

2. Като капитани и членове на група от изключителни хора и професионалисти ние категорично сме против използването на нашите имена или имената на нашите другари в отбора при публикуването на подобна информация, която не съответства на действителността.

3. Подкрепяме нашият треньор Жозе Мпоуриньо, когото дълбоко уважаваме.

4. Последно, искаме да предадем на всички членове на клуба и на феновете нашето твърдо убеждение в това, че единствено когато см,е заедно ще може да преодолеем препятствията, с които се сблъскваме всеки сезон.

Hala Madrid!

Икер Касияс и Серхио Рамос".

 

  Сподели
87