Перес: Няма никакъв ултиматум от играчите


Н. Гавазов

Перес: Няма никакъв ултиматум от играчите

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира информацията за това, че няколко футболисти на „Кралския клуб" възнамеряват да напуснат отбора, ако сегашният старши-треньор Жозе Моуриньо остане на поста си след края на сезона.

Както съобщи Marca по-рано днес, капитаните Икер Касияс и Серхио Рамос са се срещнали с Перес и са заплашили, че двамата, както и Марсело и Игуаин, ще напуснат тима, ако Моуриньо не бъде уволнен. Това принуди клубният ръководител да свика пресконференция, по време на която отрече информацията.

„Отчитайки сериозността на информацията, която се появи в днешната преса, аз реших да наруша своето правило да не коментирам слухове. Не е истина, че играчите са поставяли някакъв ултиматум. Бие наистина се срещнахме - двама от страна на ръководството и двама от страна на отбора. Срещата премина в много приятна обстановка. Информацията е лъжа. Все пак съществуват етични граници, които сме длъжни да спазваме дори по теми, които не поддържат работата ни", заяви Перес по време на извънредна пресконференция днес.

 

  Сподели
108