Сензация! Барса обърнат от 0:2 до 3:2 (видео)


В. Мухарски

Сензация! Барса обърнат от 0:2 до 3:2 (видео)

Лидерът в Примера дивисион Барселона претърпя първата си загуба за сезона, след като допусна обрат от 2:0 до 2:3 (при това с гол в продължението) при гостуването си на Реал Сосиедад в двубой от 20-ия кръг на испанското първенство. Каталунците поведоха с 2:0 след голове на Лионел Меси и Педро Родригес, но и тази преднина не им помогна, за да бъдат крайни победители в тази интересна среща.

Още в 7-ата минута аржентинската звезда на Барса откри резултата. Иниеста пусна пас към Фабрегас, който пропусна за Меси и Лео насочи топката към далечния долен ъгъл - 0:1. В 25-ата минута Даниел Алвеш пусна успоредно на голлинията и Педро засече за 0:2. До края на първата част домакините върнаха едно попадение.  В 41-ата минута Гонсало Кастро бе изпуснат от защитниците на Барселона и той прати топката в непокрития далечен ъгъл - 1:2. След почивката се стигна до пълен обрат.

В 63-ата минута Реал Сосиедад стигна до равенството, след като Чори Кастро стреля, а топката се отклони от Хавиер Масчерано и излъга Валдес за 2:2. Драмата бе пълна в последната минута, когато Карлос Мартинес центрира, а резервата Агирече се освободи от Масчерано и Пуйол и от пет метра насочи кълбото в мрежата за крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139