Моуриньо доволен от играта на футболистите си


Н. Гавазов

Моуриньо доволен от играта на футболистите си

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо похвали своите футболисти след нулевото равенство срещу Осасуна в рамките на 19-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, столичният отбор спечели само точка от гостуването си на последния в таблицата за класиране, а по време на срещата в Памплона шампионите останаха и с човек по-малко заради изгонването на Кака.

„Не е лесно да създадеш шансове за гол на този стадион. Имахме своите възможности за това. Не бяха много, но ги имахме. Хареса ми отношението на футболистите, някои от тях играха отлично, дори и тези, които се завърнаха от контузии", каза Моуриньо след мача.

Португалският специалист не пропусна да похвали и капитана Икер Касияс, който в срещите с Малага и Реал Сосиедад бе изпратен на пейката.

„В последните ни две срещи тимът игра добре в защита и той беше част от тази добра игра. Хареса ми представянето му и срещу Селта, когато даде тласък на отбора в труден момент. Не мога да кажа дали ще играе срещу Валенсия във вторник", каза още наставникът на Реал Мадрид.

 

  Сподели
122