Виланова: Получихме прекрасен подарък от тримата влъхви


Н. Гавазов

Виланова: Получихме прекрасен подарък от тримата влъхви

Старши-треньорът на Барселона Тито Виланова, който се завърна след операция като част от борбата си с рецидива на раково заболяване, остана доволен от играта на своите възпитаници в срещата с Еспаньол в рамките на 18-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, каталунците победиха с 4:0 своя градски съперник и след последните резултати увеличиха дистанцията от своя преследвач Атлетико Мадрид на 11 точки.

„Благодаря ви за подкрепата. Това, което се случи с мен може да стане с всеки. Но лечението ми все още не е завършило, а възстановяването може да продължи дълго", заяви Виланова за официалния Twitter на Барселона.

„Футболистите добре тренираха по време на паузата. След такава почивка винаги е тежко да се играе, но ние установихме контрол върху мача от самото начало. Получихме прекрасен подарък от трите влъхви за Коледа", допълни наставникът на каталунците.

„Критериите за „Златната топка"? Аз само се радвам, че най-накрая ще разберем победителя. За това се говори още от април", завършва Виланова.

 

  Сподели
75