Кристиано спаси десет от Реал срещу съименниците Сосиедад (видео)


В. Мухарски

Кристиано спаси десет от Реал срещу съименниците Сосиедад (видео)

Реал Мадрид победи Реал Сосиедад с 4:3 в среща от 18-ия кръг на Ла Лига. След само 120 секунди игра Сами Кедира намери отлично Бензема и френският голмайстор с удар от десет метра прати топката във вратата на Клаудио Браво за 1:0. В 6-ата минута Антонио Адан направи невероятна грешка, след като топката бе върната към него, той я подари на Карлос Вела, а след това го и фаулира. Съдията посочи бялата точка и показа директен червен картон на стража. Така оставеният на пейката Касийяс се завърна на терена, заменяйки Хосе Кайехон. Чаби Прието обаче бе точен от бялата точка и изравни - 1:1.

В 35-ата минута Реал отново поведе, след като Карвальо стреля, а Кедира отклони с пета в мрежата - 2:1. Макар да останаха съмнения за редовността на попадението, на повторенията се видя, че защитник на гостите покри засадата. Пет минути преди края Прието вкара своя втори гол в мача и отново изравни резултата, възползвайки се от неразбирателство в отбраната на "белите".  В 44-ата Кристиано Роналдо изпусна нервите си и получи жълт картон, който е негов пети от началото на сезона и по този начин португалецът пропуска следващата срещата срещу Осасуна.

Все пак CR7 успя да донесе успеха на своя тим в този мач. В 68-ата минута Бензема намери Кристиано, а той технично насочи покрай вратаря за 3:2. Последва страхотен гол от пряк свободен удар за Роналдо, който той изработи сам, а Прието оформи хетрика си в 76-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
128