Президентът на ПСЖ разказа за ситуацията около Моуриньо и Роналдо


Н. Гавазов

Президентът на ПСЖ разказа за ситуацията около Моуриньо и Роналдо

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи даде интервю за френския Le Parisien, в което коментира слуховете за евентуалното пристигане на Жозе Моуриньо и Кристиано Роналдо в парижкия клуб. В последно време мястото на португалския треньор на „Сантяго Бернабеу" не изглежда толкова сигурно. Към неуспехите в шампионата се добави и неприятната ситуация с Икер Касияс. Много медии прогнозират, че Жозе ще напусне Реал и ще се отправи към Париж.

„Аз мисля, че Моуриньо пределно ясно се изрази - той няма да напусне Реал, ако не спечели Шампионска лига. Още повече, че в момента ПСЖ има треньор. Ние напълно се доверяваме на Карло Анчелоти", заяви Ал-Хелайфи.

Президентът разказа също така и за евентуалният трансфер на Роналдо в неговия отбор. Както е известно, след отказа на португалеца да продължи договора си с Реал много специалисти започнаха да разсъждават къде ще продължи кариерата си Роналдо.

„Роналдо играе за Реал, не е ли така? Аз много уважавам мадридския клуб и неговият президент. Ако поискам Роналдо да се присъедини към ПСЖ, то аз ще позвъня първо на Флорентино Перес и след това ще давам коментари", каза ръководителят на ПСЖ.

 

  Сподели
142