Моуриньо: Няма нужда да ме питате за оставка


Н. Гавазов

Моуриньо: Няма нужда да ме питате за оставка

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо сподели впечатленията си за срещата с Малага в рамките на 17-я кръг на Примера дивисион, в която неговият отбор претърпя поражение с 2:3. Португалският специалист също така разкри причините да остави на резервната скамейка Икер Касияс и вместо него да пусне в игра Антонио Адан.

„Няма нужда да ме питате за оставка. Не съм мислил за нея нито по време на мача, нито след последния съдийски сигнал", заяви Моуриньо за RNE Radio 4.

„Касияс? Отсъствието му от стартовия състав? Това е техническо решение и нищо повече. От моя гледна точка Адан се намира в по-добра форма. Играта му не се отрази на резултата, нека не си измисляме истории за конфликти в нашия отбор", каза още наставника на Реал Мадрид.

„Пред футболистите ми беше този мач, който те трябваше да спечелят, но не им стигна късмет. Паузата в шампионата идва точно навреме. Играчите дадоха всичките си сили, но не бяха възнаградени. Казах на момчетата, че могат да се движат напред, изпитвайки горчивината от загубата, но аз знам, че тим си свършиха работата", допълни Моуриньо.

 

  Сподели
210