Бензема: Всички в Реал сме зад Роналдо


Н. Гавазов

Бензема: Всички в Реал сме зад Роналдо

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема коментира слуховете, които постоянно го свързват с напускане на „Сантяго Бернабеу" и преминаване в други отбори. Последните спекулации от лятото изпращаха французина в Пари Сен Жермен, а с наближаването на зимния трансферен прозорец клюките около бъдещето на Карим отново започнаха да излизат на преден план.

„Не знам нищо за интерес от страна на ПСЖ към мен. Мисля, че всичко е една измислица. Чувствам се много добре в Реал Мадрид и това е мястото, на което искам да остана. Играя за най-големият отбор в света и не сме спрели да пишем история", каза Бензема.

Французинът сподели мнението си и за „Златната топка"

„Всеки играч мисли за този трофей. Да си сред 23-мата номинирани е нещо като да си между 23-мата най-добри футболисти в света. Това носи голямо удовлетворение. Аз също мечтая за тази награда. Но все още трябва да работя за нея. Кристиано Роналдо? Всички в Реал сме зад него. Смятам, че носителят на приза ще бъде от онези клубове, които имат най-много представители сред номинираните", допълни френският национал.

 

  Сподели
59