Модрич повика Бейл в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Модрич повика Бейл в Реал Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич заяви, че неговият бивш съотборник в Тотнъм Гарет Бейл трябва да го последва в испанската столица, за да осъществи мечтата си за победа в Шампионска лига. Както е известно, хърватският национал напусна „Уайт Харт Лейн" през лятото и сега призова уелската звезда на „шпорите" да направи същото.

„Ние двамата общуваме помежду си и аз знам, че той иска постоянно да играе в Шампионска лига и дори да спечели турнира. Реал е идеалното място, където Бейл би могъл да осъществи мечтите си. Аз играя заедно с Кристиано Роналдо и виждам, че Гарет има много общо с него. Ако при нас в отбора имаме двама такива футболисти, трудно ще бъде на някой да изпревари Реал", цитира The Sun думите на Модрич.

„Разбира се, аз знам, че Тотнъм иска да запази Бейл и разбирам причините за това. Но за да запазят Бейл, „шпорите" ще трябва да се класират за Шампионска лига. Ако все пак той желае да напусне, всеки европейски клуб ще е заинтересован от неговите услуги. В английската Висша лига има много добри играчи, но Бейл е най-добрият и най-опасният от тях", смята полузащитникът на Реал Мадрид.

 

  Сподели
93