Реал готви ново сътресение на пазара


.

Реал готви ново сътресение на пазара

Реал Мадрид по всичко изглежда, че въпреки очевидния провал с Рибери, няма намерение да прекрати трансферното си пиршество и от ръководството на клуба са предложили на Рома 30 милиона евро за евентуален трансфер на Даниеле Де Роси, съобщи Marca . От Кралският клуб смятат Де Роси за алтернатива на Шаби Алонсо, за когото от Ливърпул заковаха цена от 47 милиона евро, която според Хорхе Валдано е непосилна.Освен това Флорентино Перес счита италианският полузащитник за достойна алтернатива и то за по-малко пари. Допитване до запалянковците на клуба е показало по-голяма подкрепа за Де Роси от Алонсо.

Отношенията между двата клуба също са добри, след като в последните години Реал изпрати в римския клуб играчи като Сисиньо и Жулио Баптища, така че това също би улеснило преговорите.
Също така Рома изпитва финансови проблеми и сума от 30 милиона евро може би ще изкуши тима, който ще склони да се раздели с един от основните си играчи.
Единственият проблем за испанците може да се окаже нежеланието на Де Роси да напусне Рим, но преговорите тепърва предстоят.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
241