Моуриньо не изключи уволнението си от Реал Мадрид


Н. Гавазов

Моуриньо не изключи уволнението си от Реал Мадрид

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жое Моуриньо направи шокиращо признание, което със сигурност ще се коментира в следващите няколко дни и ще повлече след себе си редица спекулации. Както е известно, след загубата от Бетис през уикенда, президентът на столичния клуб Флрентино Перес е слязъл в съблекалнята на играчите, за да ги успокои, а след това се е усамотил с Моуриньо.

Разговорът е продължил около 25-20 минути и не е известно за какво са общували двамата, но най-вероятно за досегашното представяне на тима, който вече има три загуби в първенството на Примера дивисион и изостава в класирането на 11 точки от своя исторически съперник Барселона.

В късния следобед Sky Sports публикува изказване на Моуриньо, в което той не изключва възможността да бъде уволнен в края на сезона.

„Моите отношения с играчите си остават отлични, както са били винаги. Чувствам се отлично и честно казано, не разбирам въпросите за отношенията ми с клуба. Те са отлични! Естествено, по-приятно е да печелиш, отколкото да губиш", цитира Sky Sports думите на Моуриньо.

„Аз съм обикновен служител на клуба. Напълно е възможно в края на сезона клубът да е недоволен от моята работа и да ме изгони. Най-важното е, че аз съм в добри взаимоотношения с Абрамович и Морати", каза още португалеца.

 

  Сподели
245