Моуриньо: Досега писахте, че Кедира е баласт, а сега ме питате защо не играе


Н. Гавазов

Моуриньо: Досега писахте, че Кедира е баласт, а сега ме питате защо не играе

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо коментира победата над Майорка в среща от деветия кръг на Примера дивисион и отбеляза, че воденият от него отбор не трябва да следи резултатите на Барселона и Атлетико. Португалският специалист обясни също така и защо е пуснал в игра Майкъл Есиен, а не Сами Кедира.

„Все още не играем толкова силно както през миналия сезон, но засега това е достатъчно за победите. Възползвахме се от първото създадено положение и след това беше лесно. Петият жълт картон на Алонсо е проблем, защото имаме много дисквалифицирани и контузени футболисти", заяви след срещата Моуриньо.

„През миналия сезон водехме с десет точки и си мислехме, че титлата не може да ни избяга. Сега разликата е осем точки. Не бива да гледаме какво правят Барселона и Атлетико, а трябва да се стараем да печели точки. Защо пуснах Есиен, а не Кедира? Преди две години писахте, че Сами е баласт, а сега ме питате, защо той не играе. Аз не мога да ви разбера. Есиен играе на тази позиция, на която аз искам да бъде. Всичко останало няма никакво значение", каза още португалския специалист.

 

  Сподели
222