Меси: Нямаше дузпа срещу нас, а също и червен картон


Н. Гавазов

Меси: Нямаше дузпа срещу нас, а също и червен картон

Нападателят на Барселона Лионел Меси сподели впечатленията си от срещата с Депортиво, в която той оформи хеттрик. Както е известно, двата съперника сътвориха истински трилър в късния съботен двубой от кръга в Примера дивисион, а в хода на срещата не липсваха някои спорни решения, като например отсъдената дузпа срещу каталунците.

„Нямаше дузпа срещу нашата врата, както впрочем и червен картон за Масчерано. Но работата на арбитъра е трудна, така че нека не губим време да обсъждаме това. Беше важно да постигнем победа след завръщането от мачовете а националите, тъй като бяхме изморени. Тази победа дойде много трудно. Относно моята статистика, това са само числа. Единственото, което ме интересува е да побеждавам във всеки мач", заяви Меси за Catalunya Radio.

Срещу Депортиво Меси отбеляза своя 44-ти гол в шампионата на и 59-ти във всички турнири за тази календарна година. Аржентинецът оглавява и голмайсторската листа в Примера дивисион с 11 попадения, изпреварвайки своя конкурент Роналдо, който има на сметката си 9 гола.

  Сподели
70