Енрике: Нека се насладим на играта на Барселона


Н. Гавазов

Енрике: Нека се насладим на играта на Барселона

Бившият старши-треньор на „Б" отбора на Барселона Луис Енрике заяви, че в момента е най-силната епоха на каталунския клуб и призова феновете да се насладят на звездните играчи на отбора, докато имат тази възможност. Енрике, който след края на сезона подаде оставка като старши-треньор на Рома през уикенда наблюдава на живо победата с 3:0 на Барселона Б над Спортинг Хихон, след което даде интервю за Barca TV, в което коментира развитието на вицешампионите.

„Барселона е единственият клуб, който ме интересува, а ние сме толкова добри, че не е необходимо да се гледат другите. Трябва да сме доволни, че живеем в най-силната епоха на Барселона", коментира Енрике.

„Тито Виланова запази философията на отбора, както бе при Хосеп Гуардиола. Този отбор не е по-слаб, от този на Гуардиола преди две години. Променят се някои изпълнители, но стилът на игра запазва същата линия и идентичност, която се харесва на феновете. Отборът играе добре и най-важното е, че запазва високо ниво на представяне", каза още 42-годишният специалист.

 

  Сподели
176