Росел: Договорът на Меси може да бъде продължен утре или догодина


Н. Гавазов

Росел: Договорът на Меси може да бъде продължен утре или догодина

Президентът на Барселона Сандро Росел разказа за бъдещето сътрудничество на клуба с нападателя Лионел Меси, както и за шансовете на защитника Ерик Абидал да се завърне в професионалния футбол. В испанската преса периодично се появяват някакви слухове, че аржентинският национал няма да продължи своя договор с каталунците и президентът на вицешампионите се опита да разсее тези спекулации.

„Ние сме уверени, че Лионел ще остане в клуба. Не разбирам, откъде се появяват постоянно някакви слухове, че той няма да поднови договора си. Продължаването на контракта му може да стане утре или да кажем, през следващата година. Това не е толкова важно. Неговото настоящо съглашение изтича през 2016 година и разбира се, от наша страна имаме пълното желание да продължим взаимоотношенията си. Няма за къде да бързаме и също така съм уверен, че никакви спорове не може да има между нас", заяви Росел за RNE 3 Radio.

„Що се отнася до Абидал, неговото възстановяване приключи. Но според лекарите, шансовете за завръщането на Ерик в професионалния футбол са много малки. Ще е удивително, ако продължи кариерата си на спортист, но няма невъзможни неща", допълни президентът на Барселона.

 

  Сподели
121