Ди Стефано: Барселона има 4-5 играча, които правят разликата


Н. Гавазов

Ди Стефано: Барселона има 4-5 играча, които правят разликата

Легендарният футболист на Реал Мадрид Алфредо Ди Стефано сподели очакванията си от срещата от седмия кръг на Примера дивисион против Барселона. Както е известно, тази вечер от 20:50 часа българско време двата испански гранда ще излязат един срещу друг на „Камп Ноу", а интересът към сблъсъка отдавна надхвърля границите на испанското първенство.

„Това ще е много тежък мач. Всеки отбор си има всичко за да победи. Меси или Роналдо? Те са различни. Играят на различни позиции, имат различни характеристики, но еднакво ефективно действат спрямо вратата на противника. Това е най-важното", заяви Ди Стефано за ESPN.

„Аз играх не заради рекорди, а за Реал", отговори легендата на въпрос, страхува ли се, ако Меси подобри рекорда му по отбелязани голове в „Ел Класико".

„Трябва да признаем, че Барселона играе добре, но това изобщо не означава, че те ще спечелят мача. Впрочем, не мога да избягам от истината, че в състава на каталунците има 4-5 футболисти, които осигуряват превъзходството на отбора над всеки друг", каза още Ди Стефано.

 

  Сподели
137