Фабрегас: Медел искаше да ме удари, не е важно дали го направи (видео)


Н. Гавазов

Фабрегас: Медел искаше да ме удари, не е важно дали го направи (видео)

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас сподели впечатленията си от срещата от шестия кръг на Примера дивисион със Севиля. Както е известно, двубоят на „Рамон Санчес Писхуан" завърши по скандален начин, след като при 2:1 за домакините бившият капитан на Арсенал предизвика изгонването на Медел от Севиля, заблуждавайки главния съдия, че е ударен от своя противник, а изравнителният гол на гостите дойде след като преди това рефера си затвори очите за игра с ръка на Тиаго.

Очевидно е, че за Фабрегас това няма никакво значение, защото полузащитникът заяви, че успехът на каталунците е напълно заслужен - мнение, което по-голямата част от специалистите наблюдавали снощния скандален двубой не споделят.

„Доминирахме по време на целия мач. Понякога нещата се развиват много трудно, но е важно да проявяваш характер. Точно така направихме. Не обръщам внимание на критиката. Разбирам, че с някои хора е необходимо да поговориш, поспориш... това е нормално. Не се вълнувам, тъй като вече имах трудни периоди в моята кариера и все пък когато се завръщах, аз вкарвах голове. Контакт с Медел? Определено имаше подобно нещо. Той попадна в лицето ми. При определяне на дадено нарушение най-важното са намеренията на играча, а не какво е направил. Дори не виждам смисъл да се обсъжда подобно нещо. Това си беше чист червен картон", сподели Фабрегас за REC 1.

 

  Сподели
155