Моуриньо: Не ме вълнуват емоциите на Роналдо


Н. Гавазов

Моуриньо: Не ме вълнуват емоциите на Роналдо

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че е напълно доволен от представянето на нападателя Кристиано Роналдо, независимо от недоволството на играча от положението си в отбора. Както е известно, двамата португалци се срещнаха и разговаряха след завръщането на Кристиано от задълженията си към националния отбор на своята родина, а вчера голмайстора на „белите" се срещна и с президента Флорентино Перес.

До пресата не достигна никаква информация какво се е случило на тези срещи, но от днешното общуване на Моуриньо с медиите става ясно, че специалистът не обръща внимание на душевните терзания на своята звезда, стига той да показва добър футбол.

„Аз съм треньор на Реал Мадрид и единственото нещо, което ме интересува към момента е лошата игра на отбора. Ако Кристиано е тъжен, но в същото време показва добър футбол, изобщо не ме вълнуват неговите емоции. Ние искаме да побеждаваме, да показваме добър футбол... Знам, че момчетата ми са способни на това. Всички се завърнаха от националните си отбори в добро състояние и всички горят от нетърпение да пристъпят към работата си в клуба", сподели Моуриньо.

 

  Сподели
127