Фабрегас: Някои медии излъгаха, че съм освиркван от феновете на Барса


Н. Гавазов

Фабрегас: Някои медии излъгаха, че съм освиркван от феновете на Барса

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас заяви, че е готов да води борба за титулярното си място в каталунския отбор Както е известно, напоследък бившият футболист на Арсенал изпадна в немилост пред старши-треньора Тито Виланова заради свое необмислено изказване по адрес на Пеп Гуардиола и изглежда, че това се отрази на играта на футболиста, който не показва тази ефективност, която свикнахме да наблюдаваме през миналата година.

„Всичко, което се говори в последно време по мой адрес е преувеличено. Някои средства за масова информация дори стигнаха до там да твърдят, че съм освиркван от собствената си публика. Едва ли някой по-добре от мен знае как стоят в действителност нещата. Аз съм настроен много позитивно и виждам, че усилията, които полагам имат ефект", заяви Фабрегас в интервю за Catalunya Radio.

„Винаги съм бил уверен в собствените си сили. Тръгнах си от Барселона на 16 години и бях убеден, че постъпвам правилно. И когато се върнах тук, прекрасно разбирах, че ще ми се наложи да се конкурирам за място в основния състав. Това не ме плаши. Искам да завърша кариерата си на „Камп Ноу". Върнах се тук не да играя само една година, а за да играя за Барса до края на кариерата си", каза още полузащитникът.

  Сподели
121