Моуриньо: Ще внимавам Реал да не загуби интерес към Примера дивисион


Н. Гавазов

Моуриньо: Ще внимавам Реал да не загуби интерес към Примера дивисион

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо оцени играта на отбора на старта на сезона и също така сподели опасенията си, че „белите" могат да загубят интерес към титлата в Примера дивисион и да се съсредоточат върху представянето си в Шампионска лига и двубоите с Барселона.

„Мен не ме безпокои играта на Реал Мадрид на старта на сезона. Ще започна да се притеснявам, ако ние сме единственият сериозен клуб, който се е сблъскал със сериозни трудности. Но погледнете: всички големи отбори, които няма възможност да проведат пълноценна подготовка за новия сезон заради Европейското и Олимпиадата, в момента изпитват трудности. Това е нормален процес. Аз анализирам всичко свързано с отбора и играчите. Трябва просто да се заредим с търпение и да продължим да работим", заяви Моуриньо за AS.

„Дали Реал е загубил интерес към титлата в Примера дивисион? Мога да ви кажа, че с мен такова нещо не може да се случи. Мисля, че същото важи и за отбора. Но един треньор не бива да изключва нищо. Ще бъдем внимателни по този въпрос за да не допуснем неприятности", завършва португалският специалист.

  Сподели
104