Рексач: Роналдо да спре да се лигави, а Фабрегас да си намери мястото


Н. Гавазов

Рексач: Роналдо да спре да се лигави, а Фабрегас да си намери мястото

Бившият играч, а по-късно треньор на Барселона Карлес Рексач изказа мнението си относно оплакването на Кристиано Роналдо, че той се чувства нещастен в Реал Мадрид. Както е известно, след мача с Гранада в рамките на третия кръг на Примера дивисион португалският национал призна, че не е празнувал двата си гола, защото се чувства тъжен.

Това породи различни спекулации в медийното пространство, които нарастват лавинообразно и Кристиано вече е свързван с отбори като Пари Сен Жермен и двата манчестърски гранда.

Каталунската радиостанция RAC 1 пък продължава да рови активно по темата и късно снощи даде трибуна на една от легендите на „блаугранас" 65-годишния Рексач, който навремето беше помощник на Кройф, а по-късно пое за малко и треньорския пост на първия отбор на Барселона.

„Ако Кристиано е тъжен, тогава хората трябва да излязат на улицата и да плачат. Кристиано няма какво повече да иска от живота. Той има най-добрия стандарт на живо, той има всичко. Физически е добре, има пари, успехи и е един от най-добрите футболисти в света. Аз не знам какво друго би могъл да си пожелае, но да каже, че е тъжен си е истинско светотатство. Мисля, че е по-добре да спре да се лигави и да погледне по-реално на нещата от живота", заяви Рексач.

Бившият наставник на Барселона не пропусна да засегне и темата с Фабрегас, който в момента е изпаднал в немилост пред Тито Виланова.

„Сеск трябва да намери мястото си в отбора. Когато дойде тук започна сензационно добре и вкарваше голове, но сега, когато Меси играе малко по-дълбоко, той не може да си намери идеалното място на терена. Това наистина е проблем", каза още 65-годишният Карлес.

  Сподели
119