Реал Валядолид се изравни с Барселона (видео)


Н. Гавазов

Реал Валядолид се изравни с Барселона (видео)

Реал Валядолид събра максимален брой точки от първите си два мача в Примера дивисон, след победа над Леванте в понеделник вечер. Два гола на Виктор Перес през двете полувремена бяха достатъчни за домакините да запишат втора поредна победа, благодарение на която да оглавят класирането заедно с Барселона и Райо Валекано, които имат същия актив от точки.

Лошата игра на гостите доведе до две дузпи в техен ущърб, които бяха превърнати в гол. Тимът на Мирослав Джукич контролираше нещата на „Естадио Нуево Хосе Сорила", доминираше в притежанието на топката и създаваше шанс след шанс за отбелязване на гол.

Леванте нямаше друг избор, освен да разчита на контраатаки, а нарушението на Давид Наваро в наказателното поле доведе не само до отсъждане на 11-метров наказателен удар в полза на домакините, но и втори жълт картон за централния защитник на гостите.

Скоро след почивката Папе Диоп фаулира Омар Рамос в наказателното поле, в резултат на което бе отсъдена втора дузпа, която Перес невъзмутимо превърна в гол и с това сне всякакви въпросителни относно победителя в мача.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
98