Росел: Винаги ще защитаваме Барса


Н. Гавазов

Росел: Винаги ще защитаваме Барса

Президентът на Барселона Сандро Росел заяви, че винаги ще защитава клуба от всякакви външни атаки. Футболният бос подчерта също така, че се чувства щастлив от началото на сезона и заяви, че е горд от политиката на Барселона по отношение на младите кадри в отбора.

„Ще продължим да защитаваме този клуб от всякакви атаки, идващи отвън, защото ние се занимаваме повече с факти, отколкото с популярни клюки. Когато някой ни напада, ние ще го заведем в съда", заяви Росел по време на откриването на XXIII Световен Конгрес на клубовете, привърженици на Барселона.

„Ние сме отбор-победител и имаме възможно най-добрите футболисти. От 11 на терена в първия мач от Ла Лига, само двама - Хавиер Масчерано и Дани Алвеш не са формирани в „Ла Масия". Това може да ни носи само гордост", каза още президентът на Барселона.

По-нататък обаче Росел попари надеждите на феновете за нов стадион, обяснявайки, че при сегашната икономическа ситуация и с дълг от 338 милиона евро това е невъзможно да стане. Все пак президентът не изключи възможността в бъдеще да се проведе референдум, на който привържениците да вземат решение по въпроса.

 

  Сподели
62