Барса громи на старта на Ла Лига (видео)


В. Мухарски

Барса громи на старта на Ла Лига (видео)

Барселона победи Реал Сосиедад с 4:1 в среща от 1-ия кръг на Ла Лига. Срещата започна по отличен начин за каталунците, които още в четвъртата минута откриха резултата. Капитанът Карлес Пуйол засече с глава центриране от корнер и прати топката в мрежата - 1:0.

Само пет минути по-късно играчите на  Сосиедад стигнаха до равенството. Гонсало Кастро бе изпуснат от Дани Алвеш и с хубав удар опъна мрежата за 1:1. Минутка по-късно звездата на Барселона - Лионел Меси отново върна преднината на своя тим. Аржентинецът вкара първия си гол за новия сезон, след асистенция на Педро.

Пет минути по-късно Лео вкара своя втори гол в мач и трети за Барса в тази среща. Този път Тейо асистира за гола, а освен това помогна и за четвъртото попадение. То бе факт в 41-вата минута, когато Тейо центрира към оставеният сам на втората греда Педро, който насочи топката в мрежата за крайното 4:1.

След почивката в игра за Барса се появи Давид Вийя, който не бе играл в официален мач от месец декември. Нападателят на каталунците дори успя да се разпише. Той стори това в 84-ата минута след голов пас на Иниеста. След това попадение Вийя показа фланелка с надпис "Невъзможно е без вас". Така Барса записа първи три точки в първенството.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
254