Виляреал ще надмогне Валенсия и ще се надява на помощ от Билбао


.

Виляреал ще надмогне Валенсия и ще се надява на помощ от Билбао

Изключително интересна е борбата за последното място даващо право на участие в Шампионската лига в Испания. За него се борят 4 тима като за момента то се заема от Атлетико Мадрид, който има 61 точки, 2 повече от Валенсия и Виляреал и 4 повече от Депортиво Ла Коруня. Мадридчани имат тежко гостуване в Билбао, но ключов е двубоят между Виляреал и Валенсия, който може да реши спора или да остави всичко за последния кръг. Всички тези тимове, които изброихме, освен Депортиво имат шанс и за третата позиция, където сега е Севиля. Все пак вероятността “андалусийци” да я изпуснат до края е доста малка.

На “Ел Мадригал” се срещат два тима, които минаха противоречиво през последните си няколко препятствия в първенството. В изминалите няколко кръга Виляреал победи Реал Мадрид и направи равен с Барселона, но преди това загуби изненадващо у дома от Севиля. В края на април бяха постигнати рутинни победи над Хетафе и Рекреативо, които в крайна сметка може да се окажат много ценни. Валенсия пък до скоро държеше четвъртата позиция и това бе заслужено с оглед успеха на тима над Реал Бетис и равенството с Барселона. След това Лос Че отстъпи на Еспаньол с 0:3, върна се в правия път след успех над Реал Мадрид, за да бъде надхитрен в прекия сблъсък с Атлетико след доста спорна дузпа.

Първият мач между двата тима се превърна в истински трилър. Той бе на 10 януари тази година и завърши 3:3. “Прилепите” бяха дръпнали с 2:0 на “Местая”, но “жълтата подводница” се съвзе и стигна до точка. Това бе един от множеството мачове на Виляреал превърнали се в голови фиести и триумф на атакуващия футбол. Сега също няма да се правят дребни сметки. Играе се само за трите точки, защото всичко друго ще е безсмислено. Затова очакваме двата тима да се хвърлят в атака от самото начало.

Маркос Сена е под сериозна въпросителна за двубоя. Аут поне до октомври е Санти Касорла. Големият отсъстващ за Валенсия разбира се ще е Давид Силва, който е с контузия. Висенте е под въпрос, но Карлос Марчена се завръща след наказание.

Вероятни състави:

Виляреал: Лопес, Анхел, Годин, Гонсало, Капдевила, Кани, Бруно, Мати, Пирес, Роси, Йоренте

Валенсия: Сесар, Мигел, Марчена, Албиол, Морети, Ернандес, Албелда, Еду, Бараха, Мата, Вия

Последни 5 мача:

Виляреал: ПРЗПП
Валенсия: ЗПЗРП

Прогноза – 4:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
67