Легендите на Реал се разправиха с тези на Манчестър Юнайтед (видео)


В. Мухарски

Легендите на Реал се разправиха с тези на Манчестър Юнайтед (видео)

Легендите на Реал Мадрид победиха тези на Манчестър Юнайтед с 3:2 в приятелска среща. За "Белия балет" участие в срещата взеха звезди като Зинедин Зидан, Роберто Карлош, Луиш Фиго и много други, докато при "Червените дяволи" личаха имената на Едвин ван дер Сар, Анди Коул и много други, а главен рефер на срещата бе не кой да е, а Пиерлуиджи Колина.

Real Madrid's Zinedine Zidane (R) Gestures

Фернандо Мориентес откри резултата в 7-ата минута след удар от точката на изпълнение на дузпа. Още в следващата минута гостите от англия изравниха чрез Лий Шарп, който реализира след асистенция на Коул. В 11-ата минута Луиш Фиго със страхотен удар от далечно разстояние реализира за 2:0 и по този начин доказа, че все още не е загубил форма.

Real Madrid's Aitor Karanka (L) Vies

В 66-ата минута Шеригам пропусна дузпа за Юнайтед. В 69-ата минута Фернандо Редондо с техничен удар направи резултата 3:1. В 80-ата минута Шерингам се реваншира за изпуснатата дузпа и с великолепен прехвърлящ удар намали резултата на 3:2.

Реал за трети път печели в благотворителен двубой "Корасон Класик" , като в предните две издания надигра Милан с 4:3 и Байерн Мюнхен с 8:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
106