Виляреал изпадна от Примера дивисион, Фалкао потопи подводницата (видео)


В. Мухарски

Виляреал изпадна от Примера дивисион, Фалкао потопи подводницата (видео)

Виляреал започна сезона като участник в груповата фаза на Шампионска лига, но няколко месеца по-късно те изпадат от Примера дивисион. Днес футболистите на Мигел Анхел Лотина отстъпиха с 0:1 у дома на новия носител на Лига Европа - Атлетико Мадрид и по този начин през следващия сезон ще играят в Сегунда.

Голът за "дюшекчиите" отбеляза обичайния заподозрен Радамел Фалкао в 88-ата минута. "Жълтата подводница" отпада след като Райо Валекано стигна до победата като гост на Гранада и това се оказа решаващо за съдбата на Виляреал.

Сарагоса успя да победи като гост Хетафе с 0:2 в мач с четирима изгонени играчи. Още в 26-ата минута домакините от Мадрид останаха с човек по-малко след като за по-малко от минута Пабло Сарабия си изкара два глупави жълти картона и пое към съблекалните.

В 56-ата централният бранител Мигел Торес извърши груб фаул в собственото си наказателно поле и също за втори път видя жълтия цвят. Антонио Апоно не сбърка от бялата точка и откри за гостите. В края на двубоя нервите и на двата тима не издържаха, като Томислав Дужмович, а след него и Мику бяха отстранени с директни червени картони. В заключителните секунди Елдер Пощига отбеляза втори гол за Сарагоса и подпечата оставането на тима в Ла Лига. С тези 3 точки Сарагоса събра 43 в своя актив и зае 16-ата позиция, като също изпревари тима на Гранада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179