Гуардиола: Ще се изправим


Н. Гавазов

Гуардиола: Ще се изправим

Старши-треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола не скри разочарованието си след снощната среща с Реал Мадрид, която бе част от 35-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, каталунците загубиха с 1:2 на „Камп Ноу" и четири кръга преди края на първенството изостават със седем точки от своя исторически съперник.

„Поздравявам Реал за победата и за спечелената титла. Загубихме много единоборства и това се отрази на мача. Реал е отбор, който разчита на физиката и използва това. Мисля, че се представихме добре и не изневерихме на своя стил, но това не се оказа достатъчно. Днес не бе нашият ден. Но нека не забравяме, че тези момчета вече четири години носят победи и успехи на клуба, така че в един момент нещата могат и да се променят", заяви Гуардиола на пресконференция след мача.

„Първият гол на Реал ни шокира, но след почивката заиграхме по-добре. Успокоихме след като изравнихме и веднага бяхме наказани. Не мисля, че бяхме надиграни. Вероятно сгреших, като оставих Фабрегас на пейката. Мислех много преди мача и реших да действам така. Разочаровани сме, но ще се изправим. Остават ни два турнира, които можем да спечелим и ще опитаме да зарадваме феновете си с титлите в тях", каза още наставникът на Барселона.

 

  Сподели
69