Реал Мадрид отново не се издъни и е все по-близо до титлата (видео)


В. Мухарски

Реал Мадрид отново не се издъни и е все по-близо до титлата (видео)

Реал Мадрид взе домакинска победа с 3:1 над Спортинг Хихон в среща от 34-тия кръг на Примера. Победата за "белите" не дойде никак лесно, тъй като гостите откриха резултата след половин час игра. Серхио Рамос игра с ръка в наказателното си поле и реферът отсъди наказателен удар. Мигел де лас Куевас превърна дузпата в гол и по този начин даде аванс на Спортинг Хихон - 0:1.

Real Madrid's German Midfielder Sami Khedira (R) Vies

Две минути преди това Рамос вкара топката в мрежата на гостите, но попадението не бе зачетено. Все пак в 37-ата минута играчите на "Белия балет" стигнаха до равенство. Рамос центрира към Игуаин, който насочи с глава отблизо в мрежата - 1:1. В последната минута на първата част Шахин нацели гредата.

Real Madrid's Brazilian Defender Marcelo (R) Vies

След почивката пропуски направиха Роналдо и Игуаин. Така се стигна до 74-ата минута. Тогава Анхел ди Мария центрира към Кристиано, който с глава от точката на дузпата насочи във вратата, като преди това кълбото се отклони в гредата и мина голлинията - 2:1. Това беше рекордно 41-во попадение в Примера за един сезон за CR7.

Real Madrid's German Midfielder Mesut Ozil (L) Vies

Крайният резултат оформи Карим Бензема в 82-ата минута и по този начин сложи точка на спора. Три минути преди това Канейя получи втори жълт картон след нарушение срещу Ди Мария и остави отбора си с човек по-малко. След победата Реал е вече на седем точки пред шампиона Барселона преди късния мач на каталунците.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104