Гуардиола: Свършихме си работата, сега чакаме мача на Реал


Н. Гавазов

Гуардиола: Свършихме си работата, сега чакаме мача на Реал

Старши-треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола коментира резултатът в срещата от 33-я кръг на Примера дивисион с Хетафе, а също така сподели мнението си за това, ще успее ли Лионел Меси да вкара 60 гола в настоящия сезон. Както е известно, каталунците пометоха с 4:0 своя противник и се доближиха на точка от лидера Реал Мадрид, който днес ще се изправи в дербито на столицата срещу Атлетико.

„Успяхме да вкараме бърз гол, защото веднага установихме контрол върху играта. Отборът се отнесе много сериозно към отбранителните действия. Искаме да посветим този успех на Абидал. Това беше особен ден за нас. Хетафе е много затворен отбор. Винаги е трудно да играеш против него. От друга страна, нещата при тях не се получаваха в атака. Какво да кажа? Свършихме си работата. Сега чакаме резултата от мадридското дерби. Трябва да започнем да се готвим и за мача с Леванте. Трябва да свършим своята работа не по-лошо от сега", заяви Гуардиола за AS.

„Ще вкара ли Меси 60 гола през този сезон. Не знам. Не, той е в състояние да го направи, но никога човек не знае, какво може да се случи. Сега Лео вкара важен гол, който ни позволи да играем спокойно", допълни наставникът на Барселона.

 

  Сподели
65