Жители на Сарагоса изненадаха играчите на Барселона


Н. Гавазов

Жители на Сарагоса изненадаха играчите на Барселона

Футболистите на Барселона бяха приятно изненадани от присъствието на стотици свои фенове на гарата в Сарагоса при пристигането си от каталунската столица, съобщи Cadena Ser Radio Zaragoza. Играчите на „блаугранас" се придвижиха до главния град на Арагон тази сутрин с влак, а пътуването им трябваше да бъде запазено в тайна, но очевидно мълвата се е разнесла бързо.

Заедно с Гуардиола са Пинто, Алвеш, Фабрегас, Пуйол, Шави, Иниеста, Алексис, Меси, Тиаго, Масчерано, Кейта, Бускетс, Педро, Адриано и Куенка, както и юношите, Муниеса, Монтоя и Тело. Както е известно, тази вечер Реал Сарагоса приема шампионите в мач от 32-я кръг на Примера дивисион. За домакините мачът е от жизнено важно значение, тъй като те се намират в зоната на изпадащите на 4 точки от спасителния бряг. Срещата е не по-малко важна и за каталунците, които ако загубят точки на „Ромареда", почти сигурно ще се простят с шансовете си за титла.

Пътуването по 320 километровия маршрут е отнело малко повече от час и при пристигането си в столицата на Арагон, Гуардиола и компания са били посрещнати от стотици фенове, които са започнали да аплодират гостите. Бързата намеса на органите на реда все пак е укротила страстите, а някои от играчите дори са успели да раздадат по някой и друг автограф.

 

  Сподели
67