Реал Мадрид продължава да мълчи


Н. Гавазов

Реал Мадрид продължава да мълчи

В навечерието на съботната среща между Реал Мадрид Реал Сосиедад, в залата за пресконференции на „Сантяго Бернабеу" не влезе нито един представител на треньорския щаб или отбора на „белите" и по такъв начин, традиционната петъчна среща с представителите на медиите не се състоя. Обетът за мълчание на Реал Мадрид, който беше приет след двубоя с Виляреал продължава.

Макар да не е юридически задължително, преди всеки мач на Кралския клуб старши-треньорът на тима Жозе Моуриньо или някой от неговите помощници отговарят на въпроси на журналистите. Това се случва всеки ден след 15-минутното присъствие на журналистите на тренировките на отбора.

Днес обаче представителите на медиите бяха неприятно изненадани, когато не бяха допуснати на занятията на тима, а малко след това бяха уведомени, че никой от Реал Мадрид няма намерение да отговаря на въпросите им.

Както е известно, реакцията на „белите" е предизвикана от инцидентите по време на срещата с Виляреал, която завърши при резултат 1:1 и по-специално от четирите червени картона, които главния съдия показана на членове на отбора.

 

  Сподели
59