Марсело: В Примера дивисион нищо не е завършило


Н. Гавазов

Марсело: В Примера дивисион нищо не е завършило

Защитникът на Реал Мадрид Марсело коментира снощната среща с Бетис, която беше част от 27 кръг на Примера дивисион. Както е известно, гостите от столицата постигнаха много трудна победа с 3:2 и преди изиграване на днешните срещи от кръга, разликата с Барселона вече е 13 точки. Според бранителят, това не бива да успокоява съотборниците му, защото до края има още много мачове и всичко може да се случи.

„Знаехме, че в Севиля ще бъде много трудно. Точно това се получи - мачът не започна добре за нас, противникът излезе много мобилизиран и с желание за победа. Наложи ни се да коригираме нашата игра в движение и да започнем да действаме още по-концентрирано. Бетис играе много силно на своя стадион и тези три точки бяха най-трудните от началото на сезона. Сега вече мислим за мача с ЦСКА", заяви Марсело.

„Намираме се на сериозна дистанция от Барселона. Но това не трябва да ни успокоява, защото все още нищо не е завършило. Всяка една грешка стъпка ще ни струва скъпо и ние сме длъжни да продължим борбата до края", каза още бранителят.

 

  Сподели
69