Моуриньо няма да се връща в Челси


Н. Гавазов

Моуриньо няма да се връща в Челси

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви за своето желание да сключи нов договор със столичния клуб, което автоматично изключи възможността за неговото завръщане в Челси. Португалският специалист, който до 2007 година тренираше „сините" се явява един от кандидатите за нов наставник на отбора от „Стамфорд Бридж". Спорд спекулациите в английските медии, Роман Абрамович е готов да признае своята грешка и да помоли Жозе да се върне.

Към дадения момент Моуриньо е начело на Реал и води „белите" към победа в Примера дивисион. Въпреки, че специалистът няколко пъти изрази намерението си да се завърне във Висшата лига, по всичко изглежда, че това няма да се случи скоро.

„Аз имам намерение да сключа нов договор с Реал. Искам да заема място в клубната история. Реал разделя моята позиция относно проекта и ние ще продължаваме да го изпълняваме. Да бъда част от този отбор - това е фантастичен и незабравим опит за един треньор. Реал е най-добрият клуб в света и аз съм щастлив тук. Имам пълната подкрепа на феновете и ръководството", заяви Моуриньо за Sky Sports.

 

  Сподели
64