Реал отново мачка и се доближава до титлата (видео)


В. Мухарски

Реал отново мачка и се доближава до титлата (видео)

Реал Мадрид победи като домакин Расинг Сантандер с 4:0 в среща от 24-ия кръг на Ла Лига. По този начин "белите" вече водят с 13 точки пред своя съперник за титлата - Барселона. Срещата започна отлично за играчите на "Белия балет", които поведоха още в 6-ата минута. Тогава Кака нахлу в наказателното поле и стреля, но в краката на Тоньо, а топката се върна при бразилецът, който веднага намери Кристиано Роналдо, а португалецът с глава чукна в мрежата за 1:0.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (C) Gestures

Минута преди попадението CR7 нацели и греда. В 39-ата минута Доминга Сисма беше изгонен от рефера за втори жълт картон за игра с ръка. От това определено се възползваха момчетата на Жозе Моуриньо, които до края на първата част си осигуриха още едно попадение. То бе факт в 45-ата минута, а негов автор бе Карим Бензема.

Real Madrid's French Forward Karim Benzema (C) Celebrates

След почивката столичани реализираха още два гола. Първо в 73-ата минута Ди Мария със силен диагонален удар от 22 метра направи безпомощен Тоньо и по този начин направи резултата класически. Крайното 4:0 оформи Бензема в 89-ата минута на срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104