Реал Мадрид обърна Сарагоса и запази първото място


В. Мухарски

Реал Мадрид обърна Сарагоса и запази първото място

Реал Мадрид победи Сарагоса с 3:1 в среща от 21-вия кръг на Примера. Двубоят бе интересен и предложи доста емоции на зрителите. Гостите започнаха отлично срещата. Още в първите секунди се стигна до добро положение пред Икер Касийяс, който обаче се справи с положението.

Real Madrid's German Midfielder Mesut Ozil (2L) Celebrates

Все пак в 11-ата минута играчите на Сарагоса дори успяха да открият резултата. Карлос Аранда премина през Карвальо и пусна към Анхел Лафита, който се разписа за 0:1. Въпреки това попадение играчите на Жозе Моуриньо стигнаха до обрат в тази среща.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo Celebrates

В 32-ата минута Кака изравни. Карвальо се справи защитата на гостите и изведе бразилеца, който пусна топката под плонжа на вратаря Роберто Хименес - 1:1. При равен резултат завърши първата част. След почивката паднаха останалите попадения.

Real Madrid's German Midfielder Mesut Ozil (2L) Celebrates

Още в 49-ата минута звездата на "белите" Кристиано Роналдо се разписа за 2:1, а с асистенция се отчете Йозил, който по-късно реализира третия гол. Това стана в 56-ата минута, когато Кака пусна отлично към немския национал, който със силен удар в близкия ъгъл оформи крайния резултат.

  Сподели
109