Барса отново мачка, Лео Меси блести с хеттрик


В. Мухарски

Барса отново мачка, Лео Меси блести с хеттрик

Барселона победи като гост Малага с 4:1 в среща от отложения първи кръг на Ла Лига. "Каталунците" бяха по-добрият отбор на терена и можеха да се поздравят и с по-убедителен резултат. Барса понатиснаха още в първите минути и близо до гол бяха Алексис и Меси. Малко по-късно се наложи и Валдес да показва умения и да спаси своя тим от попадение.

Barcelona's Argentinian Forward Lionel Messi Reacts

Все пак в 33-ата минута Лео Меси откри резултата в полза на "каталунците". Аржентинецът засече с глава центриране на Адриано и по този начин не остави шансове на стража на домакините - 1:0. Останалите попадения паднаха след почивката.

Malaga's Italian Midfielder Enzo Maresca (L) Vies

В 48-ата минута Алексис Санчес също записа името си сред голмайсторите, след като Кабайеро отрази два удара, но при третия бе безпомощен - 2:0. До края на срещата Меси оформи своя хеттрик. В 51-ата минута Лео се справи с Игнасио Камачо, напредна и с хубав удар направи резултата класически.

Barcelona's Argentinian Forward Lionel Messi Celebrates

В 81-ата минута отново носител на "Златната топка" за изминалата година се разписа след като преди това се подигра със защитата на съперника и с техничен удар оформи крайния резултат.

  Сподели
155