Барса отново взе Ел Класико, каталунците обърнаха Реал за едно полувреме (видео)


В. Мухарски

Барса отново взе Ел Класико, каталунците обърнаха Реал за едно полувреме (видео)

Барселона победи като гост Реал Мадрид с 2:1 в първи 1/4-финален мач за Купата на Краля. На "Сантиаго Бернабеу" "каталунците" успяха да обърнат резултата след като до почивката губеха с 1:0. Наставникът на "белите" Жозе Моуриньо направи доста интересен ход за тази среща. Специалния пусна като титуляр в центъра на защитата Рикардо Карвальо, въпреки че не беше играл месеци наред.

  Cristiano Ronaldo Of Real Madrid Celebrates

Гол падна при първата по-интересна атака. Това стана в 11-ата минута на срещата, когато Карим Бензема намери с дълъг пас звездата на отбора Кристиано Роналдо, който излъга Жерард Пике и със силен шут матира Хосе Мануел Пинто за 1:0. Малко по-късно Иниеста стреля, но Касийяс спаси. Няколко минути по-късно Алексис Санчес стреля с глава и прати топката в гредата за жалост на неговите съотборници.

  Carles Puyol (C) Of FC Barcelona Celebrates Scoring His Sides Equalizing Goal With His Teammates Xavi Hernandez (R)

В 26-ата минута звездата на Барса Лео Меси стреля, но стражът на Реал се намеси отлично. При резултат 1:0 завърши първата част. След почивката гостите стигнаха до пълен обрат.

Barcelona's French Defender Eric Abidal (R) Celebrates

В 49-ата Карлес Пуйол изравни, а с аситенция се отчете Шави. В 58-ата минута Бензема бе много близо до гол, но ударът му нацели страничната греда. Така се стигна до 77-ата минута, когато Ерик Абидал вкара за 2:1, след асистенция на Лионел Меси. До края на срещата пропуски направиха Бензема за домакините и Иниеста за гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
130