Гол в последните минути донесе победата на Реал (видео)


В. Мухарски

Гол в последните минути донесе победата на Реал (видео)

Реал Мадрид победи Майорка като гост с 2:1 в среща от 18-ия кръг на Ла Лига. Домакините могат да съжаляват за пропусната победа, тъй като имаше положения и пред двете врати, а пет минути преди края резултатът бе равен. Двубоят като цяло бе доста интересен и предложи доста емоции на зрителите В 10-ата минута домакините бяха много близо до това да открият резултата, след като топката се търкулна успоредно на голлинията на Касийяс, но нямаше кой да я насочи в мрежата.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (R) Vies

в 28-ата минута Хемед стреля силно, но покрай гредата. Така се стигна до 39-ата минута, когато играчите на Майорка все пак първи стигнаха до гол в тази среща. След късо изпълнение на корнер Кастро центрира, а Хемед плонжира и с глава прати топката неспасяемо във вратата на столичани за 1:0.

Real Madrid's French Midfielder Lass Diarra (R) Vies

Последваха силни минути за Реал, като можеше да се стигне до изравняване още преди почивката, когато Серхио Рамос с глава намери страничния стълб. През втората част "Белия балет" все пак успя да стигне до пълен обрат.

Real Madrid's French Forward Karim Benzema Tries

Преди това да стане, в 59-ата минута Виктор вкара топката за втори път във вратата на гостите, но съдията доста спорно не зачете попадението. В 72-ата минута Игуаин изравни. Нападателят получи пас от Йозил и стреля, а топката рикушира в Иван Рамис и влезе в мрежата на Майорка - 1:1.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (L) Vies

Последваха нови силни минути за Реал. В 75-ата минута Кристиано Роналдо среля от 28 метра и прати топката в напречната греда, а минута по-късно Рамос опъна мрежата, но голът не беше зачетен, поради засада. Крайното 2:1 оформи Кайехон с удар от околко 12 метра.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
128