Ди Стефано: Феновете имат право да освиркват Роналдо


Н. Гавазов

Ди Стефано: Феновете имат право да освиркват Роналдо

Според една от легендите на Реал Мадрид Алфредо Ди Стефано, феновете си плащат, за да гледат мач и имат право да реагират както сметнат за добре. Това изказване на 85-годишният аржентинец идва в момент, когато конфликтът между звездата на „Кралския клуб" Кристиано Роналдо и привържениците на отбора става все по-голям.

Както е известно, след като португалецът бе освиркван за слабите си изяви в последното „Ел Класико" на „Сантяго Бернабеу", във вторник вечер агитката на Реал Мадрид, която бе дошла на „Ла Росаледа" за да подкрепя своите, отново започна да негодува срещу Роналдо, след като полузащитникът на два пъти остана очи в очи с вратаря на домакините Кабалеро и въпреки това не успя да го преодолее.

Това поведение на португалеца ярко контрастира с играта на Бензема във въпросния мач, който три минути след появата си на терена успя да отбележи гол, с който донесе победа на Реал Мадрид.

„Хората по трибуните са тези, които плащат да гледат мач, така че имат право да реагират по този начин. В крайна сметка, правото е на тяхна страна. Искат от футболистите да играят атрактивно, да бележат голове и когато това не става, не са доволни. Тяхната реакция не трябва да бъде обсъждана от играчите, а да се приема спокойно", каза Ди Стефано.

  Сподели
170