Гол в последните минути донесе точка на Валенсия като гост на Виляреал (видео)


В. Мухарски

Гол в последните минути донесе точка на Валенсия  като гост на Виляреал (видео)

Виляреал не успя да победи у дома Валенсия, като двата тима си поделиха по една точка след равенство 2:2 в среща от 18-ия кръг на Примера дивисион. Под ръководството на новия наставник Хосе Молина играчите на „жълтата подводница” бяха по-активни в началните минути и това бързо даде резултат. На „Ел Мадригал” още в 14-ата минута Нилмар изведе на чудесна позиция Марко Рубен, който откри резултата - 1:0.

Само четири минути по-късно Борха Валеро пусна към Кристиан Родригес, който удвои преднината на домакините – 2:0. След това играчите на Виляреал намалиха темпото на игра и бе наказано от "прилепите". В 41-ата минута Валенсия се върна в мача, след като Мигуел намери добре Софиан Фегули и той намали на 2:1. При този резултат завърши първата част.

Домакините бяха много близо до това да се поздравят с трите точки, но в 87-ата минута Ариц Адуриц каза последната си дума и вкара за 2:2 като по този начин оформи крайния резултат. Виляреал има 16 точки и е в зоната на изпадащите на 18-то място, Валенсия остава на трета позиция с 34 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137