Реал Мадрид разгроми Севиля, Роналдо с хеттрик


В. Мухарски

Реал Мадрид разгроми Севиля, Роналдо с хеттрик

Реал Мадрид разгроми като гост Севиля с 6:2 в среща от 17-ия кръг на Примера, която е последна за тази 2011 година. Двубоят бе интересен и предложи доста емоции на зрителите на "Рамон Санчес Писхуан". "Белите", облечени днес в червени екипи откриха резултата още в 10-ата минута.

Real Madrid's Defender Raul Albiol (L) And French Midfielder Lass Diarra (R) Vie For The Ball With Sevilla's Forward

Ди Мария, който бе един от най-добрите на терена тази вечер, пусна нисък пас към Кристиано Роналдо, а за звездата на Реал остана лесната част - да чукне топката в мрежата за 0:1. Последваха доста сериозни пропуски за домакините, като близо до изравнителен гол бе Ману дел Морал, който нацели гредата.

Real Madrid's Portuguese Coach Jose Mourinho (L) Walks

Така се стигна до 37-ата минута, когато играчите на Жозе Моуриньо стигнаха до второ попадение. Анхел ди Мария отново се отчете с асистенция, а Хосе Кайехон прати топката в мрежата за 0:2. Но това не бе всичко за тази първа част. В 41-вата Роналдо стреля неспасяемо от 25 метра и намери горния ляв ъгъл на вратата, пазена от Хави Варас, като по този начин направи резултата класически. Минута преди почивката Пепе удари с лакът в лицето Негредо и получи червен картон.

Real Madrid's Midfielder Jose Maria Callejon (L) Celebrates

Един от най-добрите играчи на Севиля Кануте се появи в игра през второто полувреме. Въпреки натискът на домакините, те получиха нов гол в своята врата. Това стана в 66-ата минута, когато Ди Мария бе изведен отлично от Бензема и с превъзходен удар покачи на 0:4.

Real Madrid's Midfielder Jose Maria Callejon Celebrates

Усилията за почетен гол на играчите на Севиля все пак дадоха резултат в 69-ата минута. Тогава Навас с неспасяем шут от около 15 метра вкара за 1:4. Само пет минути по-късно Ману дел Морал фаулира Арбелоа и съдията му показа директен червен картон и по този начин двата състава останаха с по десет души на терена.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo Celebrates

Кристиано Роналдо оформи своя хеттрик в 86-ата минута. Португалецът бе точен от дузпа за 1:5. Алтинтоп също записа името си сред голмайсторите, като това стана в 89-ата минута, а с асистенция в слуачая се отчете Шаби Алонсо. Крайния резултат оформи Алваро Негредо в добавеното време на срещата.

  Сподели
111