Роналдо: Не ме засягат скандиранията в подкрепа на Меси


Н. Гавазов

Роналдо: Не ме засягат скандиранията в подкрепа на Меси

Футболистът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че скандиранията в подкрепа на звездата на Барселона Лионел Меси не го притесняват по никакъв начин и не оказват влияние на неговата игра. Както е известно, по-рано през сезона 26-годишният играч на няколко пъти стана обект на подигравки от феновете - по време на евроквалификацията срещу Кипър, преди първата среща от баражите за Евро 2012 и по време на гостуването на Реал Мадрид на Динамо Загреб в мач от Шампионската лига.

"Няма никакво значение дали хората пеят или мълчат. Песнопенията не ме провокират и това не влияе по някакъв начин на играта ми. Не ме интересува", каза Роналдо.

След това португалският футболист даде своя коментар относно номинирането му за „Златната топка", заявявайки че единственото, от което се вълнува това е представянето му в клуба.

„Не знам дали ще спечеля наградата. Реал се справя добре, аз се справям добре, а моят национален отбор се класира за Евро 2012. Ето защо аз съм щастлив. „Златната топка" не ми е приоритет, нито пък мисля в момента за нея", допълва португалецът.

  Сподели
87