Атлетико Мадрид няма да уволнява Мансано


Н. Гавазов

Атлетико Мадрид няма да уволнява Мансано

Според думите на спортния директор на Атлетико Мадрид Хосе Каминеро, независимо от последните резултати на клуба, които въпреки усилването през лятото са далече от очакванията, старши-треньора на отбора Грегорио Мансано ще остане на своя пост. Както е известно, след 11 изиграни мача в Ла Лига, „дюшекчиите" се намират на 11-то място в таблицата за класиране, на четири точки от зоната на изпадащите,

„Нашият проект не може да бъде разглеждам само четири месеца. При всеки случай, имаме определен план и конкретни цели, които трябва да бъдат изпълнени. Нямаме никакво намерение да предприемаме минутни жестоки решения, но сме готови да решим проблемите конструктивно", заяви Каминеро в интервю за Todo Noticias.

"Неприемливо е Атлетико да загуби от най-слабия отбор в Примера дивисион. Поради това, ние анализираме причините, как може да бъде разгромен Удинезе в Лига Европа, а след това да не можеш да вкараш гол във вратата на съперник, който играе повече от час с десет човека. Аз искам да се извиня на нашите фенове и да ги уверя, че положението скоро ще бъде поправено", допълва босът.

 

  Сподели
155