Моуриньо недоволен от феновете на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Моуриньо недоволен от феновете на Реал Мадрид

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че победата над Осасуна е напълно заслужена и в същото време не пропусна да изрази недоволството си от поведението на привържениците на Белия балет. Както е известно, пред 70 000 зрители на „Сантяго Бернабеу" „белите" отнесоха отбора от Памплона със зашеметяващото 7:1 и след 11 изиграни мача са еднолични лидери в класирането на Ла Лига с три точки преднина пред Барселона.

„Смятам, че заслужаваме победите си до тук. Играем добре и сериозно. Не си спомням някой двубой от тези, в който да сме победили несправедливо. Всичко това е резултат от добрия футбол, който демонстрираме, така че съм доволен", заяви Моуриньо на пресконференция след мача.

„Но мисля, че резултатът малко заблуждава, най-вече заради представянето ни през първото полувреме. До 30-а минута противникът играеше много добре и ни затрудни максимално. Едва в края на полувремето повишхме качеството на изпълненията си и съумяхме да се сдобием с предимството, а след като останахме с човек повече стана още по-лесно. Благодарен съм на тези наши привърженици, които бяха зад вратите, тъй като без тях щеше да изглежда, че стадионът е празен. Все пак си мисля, че няма проблем мачове да се играят в 12 на обед", добави Специалния.

 

  Сподели
100