Реал размаза Осасуна в най-ранния мач в историята си (видео)


Т. Михайлов

Реал размаза Осасуна в най-ранния мач в историята си (видео)

Лидерът в Примера Реал Мадрид размаза със 7:1 Осасуна в двубой от 11-ия кръг. Срещата, която започна в 12:00 часа местно време е най-ранната в историята на испанския колос. Часът обаче не обърка сметките на Жозе Моуриньо и неговите възпитаници изиграха страхотни 90 минути, в които можеха да реализират и още попадения.

Голпарадът започна в 23-ата минута, когато Кристиано Роналдо засече с глава центриране на Анхел Ди Мария. В 31-ата минута Осасуна изненадващо изравни. Докато „белите“ оспорваха едно нарушение гостите изпълниха бързо и Балде не сбърка сам срещу Касияс. Това само раздразни столичани и скоро Пепе върна преднината им с удар с глава, а в 40-ата минута Гонсало Игуаин с хубав удар вкара 11-ия си гол за сезона.

В 53-ата минута Осасуна остана с човек по-малко след втори жълт картон на Енеко Саструстеги, който фаулира Йозил в наказателното поле. От бялата точка Роналдо направи 4:1. Малко по-късно Кристиано оформи хеттрик, разписвайки се отново с глава. Влезлият като резерва Карим Бензема добави нови два гола в 63-ата и 81-ата минути. В игра за Реал се появи и новото попълнение Нури Шахин, който лекуваше контузия.

  Сподели
185