Реал мачка, Роналдо с хеттрик (видео)


В. Мухарски

Реал мачка, Роналдо с хеттрик (видео)

Реал Мадрид победи като гост Малага с 4:0 в мач от 9-ти кръг на Ла Лига. С хеттрик се отличи звездата на отбора Кристиано Роналдо, а едно попадение добави Гонсало Игуаин. Веднага след началния съдийски сигнал "белите", облечени в тази среща с черни екипи, наложиха своя начин на игра и диктуваха събитията на терена.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (2rdR) Celebrates

Играчите на "Белия балет" откриха резултата след 11 минути игра. Тогава Анхел ди Мария по прекрасен начин намери Игуаин, който без проблеми матира вратаря на домакините и се разписа за 0:1. 

Real Madrid's Argentinian Forward Gonzalo Higuain Celebrates

До края на първата част Роналдо реализира още три попадения и по този начин оформи и крайния резултат. Първо в 24-ата Ди Мария центрира, а CR7 се измъкна добре от защитниците на Малага и без проблеми се разписа за 2:0. Само четири минути по-късно португалецът с мощен шут не остави шансове на стража Андраде и по този начин направи резултата класически.

Real Madrid's Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (R) Celebrates

В 38-ата минута Роналдо вкара своя трети гол и общо четвърти в срещата. След почивката нови попадения не паднаха и по този начин играчите на Жозе Моуриньо се поздравиха със заслужени три точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111